El republicà Toni Pérez substituirà Mireia Canal al Consell Comarcal

El també membre de Junts per Puig-reig i expresident d'ERC a la comarca assumirà el càrrec quan es faci oficial a la sessió plenària

29 de juny del 2016
L'exregidora de Junts per Puig-reig, Mireia Canal
L'exregidora de Junts per Puig-reig, Mireia Canal | Junts per Puig-reig
Mireia Canal, que ja ha deixat l'acta de regidora a l'Ajuntament de Puig-reig en favor de Josep Campos, segons va explicar a NacióBerguedà, per motius laborals, també abandona el seu paper com a consellera comarcal d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC). Així ho ha confirmat a aquest diari el president del partit al Berguedà, Isaac Lozano, que ha indicat que, en lloc de Canal, el nou conseller serà Toni Pérez. 

Pérez va ser president d'Esquerra Berguedà abans que Lozano, i actualment és regidor de Junts per Puig-reig. Una persona, ha destacat Lozano, amb experiència i plenament capacitada per ocupar aquest càrrec. 

No obstant això, l'aprovació formal de Pérez no s'ha fet fins a l'executiva comarcal republicana. Per la seva part, Canal ha enviat per carta les explicacions convenients a la militància i, segons va afirmar, estarà al costat de Pérez pel que convingui. 

Dimissió per motius laborals

Mireia Canal ha deixat el càrrec de regidora i de consellera comarcal per motius laborals. No obstant això, segons va afirmar i ha confirmat Lozano, continuarà en l'òrbita del partit per treballar des d'una segona línia en tot el que sigui possible. 

La seva regidoria l'assumirà Josep Campos, membre de Junts per Puig-reig que, tal com ha assegurat, compta amb la seva total confiança.