VÍDEO L'Àliga de la Patum Infantil i la petita de Reus fan tirabols

La nova comparsa reusenca s'estrena amb la música de la Patum, mentre que la berguedana balla la marxa típica de l'Àliga de Reus

Redacció
27 de juny del 2016
Actualitzat a les 17:25h
 Àliga de la Patum Infantil amb l'Àliga Petita de Reus
Àliga de la Patum Infantil amb l'Àliga Petita de Reus

La jornada per apadrinar l'Àliga petita de Reus ha estat, per a l'Àliga de la Patum Infantil, tota una experiència. Més enllà del caràcter històric de la sortida, ja que era la primera vegada que aquesta comparsa es traslladava fora de Berga, l'Àliga de la Patum Infantil i totes les persones que la han acompanyat han viscut un dissabte de calor, festa i aprenentatge. 

En el marc del 20è aniversari de l'Àliga de Reus, doncs, naixia la seva comparsa dedicada als nens. I dins d'aquesta celebració, l'associació organitzadora de la Patum Infantil firmava el seu apadrinament al mateix Ajuntament de Reus. Acte seguit, una altra visió històrica. Per primera vegada, l'Àliga de la Patum ballava una cançó que no era la seva, sinó la marxa de l'Àliga de Reus i, així mateix, altres comparses foranes a la Patum feien amb ella un salt de Tirabols. 

Uns balls que han deixat una estampa ben diferent de la que els berguedans estan acostumats. I una jornada, segons han afirmat membres de la Patum Infantil, que s'ha valorat d'una manera molt positiva.