Uns 90 corredors participen en la Contracorrent dels Castellers de Berga

La cursa d'obstacles es realitza per primera vegada pels carrers de la capital berguedana

Redacció
26 de juny del 2016
Actualitzat a les 16:42h
Participants a la Contracorrent dels Castellers de Berga.
Participants a la Contracorrent dels Castellers de Berga. | Castellers de Berga
Uns 90 corredors han participat, aquest dissabte, a la ja tradicional cursa d'obstacles dels Castellers de Berga, la Contracorrent. En la seva tercera edició, aquesta s'ha desplaçat de Cal Rosal a Berga, on ha ampliat la participació, i també ha fet partícips els veïns de la ciutat, que s'han sumat a dificultar el pas dels corredors en les diferents proves. 

El canvi d'ubicació, segons han informat els Castellers de Berga, ha estat "ben valorat en general", tant pels participants con per l'organització. I és que el recorregut, amb inici a la plaça del Mercat i de quatre quilòmetres, va omplir-se de 12 proves que, deixant-los bruts i molls, van fer riure tothom qui ho va presenciar. De fet, gairebé tots els corredors anaven disfressats, han explicat, i el més important no era arribar primer, sinó gaudir del recorregut. "Per als Castellers de Berga, fer castells no només és enfilar-se l'un damunt de l'altre, sinó també activitats socials i esportives", han declarat. 

Després d'aquesta cursa, la festa va continuar amb un sopar al Cine Catalunya i música fins passada la mitjanit. 

Enguany, a més, la Contracorrent ha tingut un fort caràcter benèfic, ja que la meitat dels beneficis obtinguts aniran destinats a donar suport als refugiats de Grècia. Aquests s'entregaran durant el viatge que faran els de la camisa blau marí al país hel·lènic. 
 

Participants a la Contracorrent dels Castellers de Berga. Foto: Castellers de Berga.


Arxivat a