Dues noies de 17 i 26 anys ferides en un accident al passeig de la Pau de Berga

El vehicle es va estampar després d'intentar esquivar-ne un altre que circulava en direcció contrària

Redacció
26 de juny del 2016
Actualitzat a la 13:42h
Moments després de l'accident al passeig de la Pau de Berga.
Moments després de l'accident al passeig de la Pau de Berga. | Cedida.
Dues noies de 26 i 17 anys ha acabat ferides la matinada d'aquest diumenge després de patir un accident de trànsit al passeig de la Pau de Berga, en la intersecció de la Gran Via, segons ha informat a NacióBerguedà el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). 

En aquest cas, i segons han explicat, sembla que va ser una sortida de via a causa d'un altre vehicle que baixava en direcció contrària. Com a conseqüència d'això, i malgrat l'intent d'esquivar-lo, el primer cotxe es va estampar. Segons els Bombers de la Generalitat, no va quedar cap persona atrapada dins del vehicle i simplement es van haver de fer tasques de neteja de la carretera. Per altra banda, testimonis dels fets han explicat que el conductor del cotxe que circulava en direcció contrària va acabar donant positiu al control que van fer els Mossos d'Esquadra. 

Pel que fa a les dues ferides, la noia de 26 anys va ser traslladada amb una ambulància a l'Hospital Comarcal Sant Bernabé amb caràcter menys greu, i la jove de 17 anys, ferida molt lleu, va ser evacuada pels pares. Ara, però, segons han indicat, les dues es troben en bon estat i procés de recuperació.

 

Moments després de l'accident al passeig de la Pau de Berga. Foto: Cedida.

Arxivat a