L'Àliga de la Patum Infantil apadrina l'Àliga petita de Reus

La comparsa patumaire ha sortit de Berga per primera vegada per assistir als actes de celebració del 20è aniversari de l'Àliga de Reus

25 de juny del 2016
Actualitzat a les 16:30h
 Àliga de la Patum Infantil amb l'Àliga Petita de Reus
Àliga de la Patum Infantil amb l'Àliga Petita de Reus | Patum Infantil
L'Àliga de la Patum Infantil ha realitzat, aquest dissabte, una nova fita per a la història. Per primera vegada ha sortit de la capital del Berguedà i, amb voluntat de formar part de les festes de Reus, ha apadrinat la nova Àliga Petita de Reus. Ho ha fet en el 20è aniversari de l'Àliga de Reus, una àliga majestuosa que comparteix bona fama amb les de la Patum arreu de Catalunya. 

Una jornada de sol, festiva, en què s'ha realitzat una cercavila pel centre de Reus, on s'ha saltat el ball de l'Àliga, i s'ha tocat la Marxa de la Patum i un Tirabol. En aquest sentit, prèviament l'Ajuntament de Berga i l'Escola de Música de la ciutat havien obsequiat la Banda Simfònica de Reus amb les partitures de la Patum. 

L'acte d'aniversari ha començat a les 10.00 del matí amb una plantada del bestiari convocat, una signatura de l'apadrinament a la sala de Plens de l'Ajuntament de Reus, i un matí festiu on les comparses de la cultura catalana han tornat a demostrar la seva unitat.
 

Membres de la comparsa de l'Àliga de la Patum Infantil amb els de l'Àliga petita de Reus Foto: Patum Infantil