Tres actuacions dels Bombers al Berguedà durant la nit de Sant Joan

La comarca viu una revetlla tranquil·la, sense incidents de pes

Redacció
24 de juny del 2016
Actualitzat a les 14:02h
Revetlla de Sant Joan a la plaça Major de Vic
Revetlla de Sant Joan a la plaça Major de Vic | Adrià Costa
El Berguedà ha viscut, aquest dijous, una revetlla de Sant Joan sense incidents remarcables. La majoria de serveis que han atès els Bombers de la Generalitat han estat per accidents de trànsit o petits incendis i, en total, a la comarca només han hagut de realitzar tres actuacions, dues per petits focs en contenidors i elements materials, i una per accident. A més, no s'ha produït cap incendi forestal com a conseqüència dels petards. 

A Catalunya, el balanç general també és positiu, amb un total de 1.287 actuacions des de les 20.00 hores i fins a les 8.00 d'aquest matí. L'incendi de Vallbona de les Monges ha estat el més important, on s'han mobilitzat una trentena de dotacions terrestres i nou mitjans aeris. A més, el CatSalut ha rebut 2.413 trucades d'arreu de Catalunya, gairebé el 12% relacionats amb la revetlla de Sant Joan, i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha atès 232 persones per patologies relacionades amb Sant Joan, 107 d'elles per intoxicacions, 51 per agressions, 43 per accidents de trànsit, 30 per cremades i 1 per afectació ocular. 

En aquest punt, les comarques que han tingut més intervencions han estat el Baix Llobregat, el Barcelonès, el Vallès Oriental i, sobretot, el Vallès Occidental.
 

Foguera a la Pobla de Lillet Foto: Cedida.