L'Ajuntament de Berga prepara una concentració contra l'homofòbia

L'acte serà dilluns a les 18.00 hores amb membres de l'associació Talcomsom

Redacció
23 de juny del 2016
Actualitzat a les 14:05h
L'Ajuntament de Berga realitzarà, el proper dilluns 27 de juny, un acte de rebuig a la discriminació per identitat de gènere o orientació sexual. Ho farà justament un dia abans de la jornada que commemora l'Alliberament de Lesbianes, Gais, homes i dones Transexuals, Bisexuals i Intersexuals (LGTBI), també conegut com a Dia de l'Orgull Gai. 

En aquesta concentració, que serà a les 18.00 hores davant del consistori, es llegirà un manifest a càrrec del president de l'Associació Talcomsom, Marc Parareda, amb voluntat d'apropar, segons l'Ajuntament, "aquesta entitat al territori i donar-la a conèixer". A més, en l'acte es penjarà al balcó una bandera de l'Arc de Sant Martí, que onejarà fins el 29 de juny, i es reclamarà la "plena igualtat jurídica i social" per a les persones LGTBI, així com el reconeixement de la diversitat en la orientació sexual. 

Des del consistori berguedà es fa una crida a la participació en l’acte, per tal de mostrar el rebuig a aquest tipus de discriminacions i a donar suport a la lluita del col·lectiu LGTBI.