Vilada comença la seva Festa Major aprofitant la revetlla de Sant Joan

El municipi aplega desenes d'activitats des d'aquest divendres i fins diumenge

Redacció
23 de juny del 2016
Actualitzat a la 13:33h
La Festa Major de Vilada ja és aquí. Malgrat que en els dies previs ja s'havien realitzat activitats com un taller de cuina o un concert de primavera, no és fins aquest dijous 23 de juny quan començarà el gruix important d'actes. Ho farà, a més, coincidint amb la revetlla de Sant Joan, en un cap de setmana nodrit d'activitats i que esperen que sigui fort turísticament. 

Oficialment, doncs, la Festa Major comença a les 17.30 hores amb un pregó a càrrec de Miquel Soler al parc dels Gronxadors. Actes seguit, una tómbola de les Dones de Fàtima als baixos de l'hotel Picancel amenitzarà tardes i matins i, al vespre, s'encentrà la foguera de Sant Joan, amb un castell de focs i una gran berbena al parc dels Gronxadors. La nit continuarà amb concerts d'Apadarlats, Al Rescat i Los Escombros, i finalitzarà amb el punxadiscs Kutal, amb coca per a tothom i servei de barra. 

De cara a divendres, el matí estarà ocupat per sardanes a la plaça de l'Ajuntament i una missa en honor a Sant Joan, que s'acompanyarà de la coral Les Veus de Picancel. Al finalitzar la missa, una cercavila amb els Gegants de Vilada amenitzarà el matí i, a la tarda, serà el torn de l'espectacle de màgia del Mag Félix Brunet, i un concert amb l'Orquestra Venus al Local Cultural.

La Festa Major continuarà dissabte amb una jornada de portes obertes a la Zona Esportiva, un torneig de pàdel, jocs d'aigua amb fruites a la piscina, una exhibició de zumba i, a les 12.00 hores, la presentació del llibre "Poble Català, Posa't a Caminar" amb l'historiador Oriol Luján i Àngel Colom. Aquesta es farà a la sala de Plens de l'Ajuntament. A més, durant tot el matí hi haurà una fira de llibres, roba i altres objectes al parc dels Gronxadors i, a la tarda, jocs infantils, un partit de futbol entre solters i casats i l'actuació de Toni Albà, que presentarà l'espectacle Audiència i-Real al Local Cultural. Aquest serà a les 22.00 hores amb entrades a un preu de 15 euros. 

Durant el 26 de juny es farà una baixada fins al Molí del Cavaller, recuperant l'antic camí, un homenatge a la Vellesa al Local Cultural, i semifinals i finals del torneig de pàdel i havaneres. 

Durant els dies posteriors, la Festa Major rematarà les activitats amb una presentació del projecte de recuperació de l'antic ús del passeig dels Pins del Metge com a itinerari terapèutic, un bany de bosc, caminades populars i inauguració de la remodelació de la piscina a càrrec del diputat d'Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Salom. 
 

Consulta tots els actes del programa de la Festa Major

Arxivat a