La Flama del Canigó es dirigeix a Berga en bicicleta des de la Catalunya Nord

Un grup de joves berguedans van pujar fins al cim del Canigó aquest dimecres a la nit

Redacció
23 de juny del 2016
Actualitzat a les 15:01h
Arribada de la Flama del Canigó
Arribada de la Flama del Canigó | Adrià Costa
El Grup d'Amics de la Flama del Canigó de Berga ha anat aquest dimecres, expressament, al Cim del Canigó a buscar aquest foc que, durant la nit de Sant Joan, uneix els Països Catalans, recordant una mateixa llengua i cultura. Segons han explicat a NacióBerguedà, hi han anat en bicicleta, fent nit al refugi de Cortalets, i tornant amb la flama aquest dijous, com a mínim, des de Prats de Molló, a la Catalunya Nord.

Una representació berguedana que ha fet gala de banderes independentistes i de Berga, i que també ha recordat el cas de Sergi Rodríguez "Teti", que aquesta setmana ha estat jutjat

Els joves berguedans, doncs, es dirigeixen a Berga en bicicleta amb una flama que, des de la capital del Berguedà, es repartirà a diversos pobles de la comarca. Una vegada a Berga, i tal com ja va publicar aquest diari, la flama realitzarà el recorregut per la ciutat de la mà de diversos clubs esportius, que la deixaran a la plaça dels Països Catalans, on es llegirà un manifest, es farà un ball de bastoners i s'alçarà un pilar. Acte seguit, la comitiva es dirigirà al Castell de Berga, on es preveu realitzar la berbena.
 

Consulta el recorregut de la Flama del Canigó pels carrers de Berga
 

Berguedans del Grup d'Amics de la Flama del Canigó anant a buscar la flama. Foto: Cedida.

 

El grup de berguedans pujant al Canigó a recollir la flama. Foto: Cedida.

 

Els berguedans al Cim del Canigó. Foto: Cedida.

Arxivat a