En Comú Podem carrega contra el PP a Berga per ser una «màquina de corrupció»

Joan Torres i Josep Sales coincideixen que el Berguedà és una comarca "amb ganes de canviar"

23 de juny del 2016
Actualitzat a les 8:35h
El regidor de Berga, Joan Torres, i el número 3 de En Comú Podem, Josep Vendrell
El regidor de Berga, Joan Torres, i el número 3 de En Comú Podem, Josep Vendrell | Aida Morales
El primer míting de En Comú Podem a Berga ha coincidit amb un dia nodrit políticament. Després de la filtració de la conversa de Jorge Fernández Diaz, bona part del discurs del partit de Pablo Iglesias i Xavier Domènech ha estat contundent en aquest sentit. L'argumentació, però, ha vingut de la mà del número 3 al Congrés, Josep Vendrell, tot i que també de la número 16, Margarida Fité, i el número 1 al Senat, Oscar Guardingo.

"El dia 26 tenim una oportunitat històrica perquè hi hagi un canvi real", ha declarat Vendrell a NacióBerguedà. Un canvi, ha prosseguit, que ha d'acabar amb la "mala política" i que combati, d'una vegada per totes, el Partit Popular que, segons ha considerat, és una "màquina de generar corrupció". Segons ha afirmat, fer fora el PP del govern espanyol s'ha convertit en una "emergència democràtica" i, per això, cal un "govern alternatiu i de canvi real". 

En Comú Podem, però, s'ha presentat com un partit que vol aconseguir encara més. Així doncs, Vendrell ha defensat el final de les polítiques d'austeritat. Unes polítiques, ha dit, que han creat "dolor", han "destruït llocs de treball" i han generat "precarietat laboral i desigualtat". I tot això, ha prosseguit, sense oblidar la realitat catalana, és a dir, amb un gruix important de la societat que està en conflicte amb l'estat espanyol i que demana un referèndum. 
 

El membre de Podem Berguedà Josep Sales amb Josep Vendrell, Margarida Fité i Òscar Guardingo Foto: Aida Morales.


Canvi al Berguedà

Aquesta situació, ha continuat el regidor d'ICV a Berga, Joan Torres, és encara més flagrant al Berguedà. Una comarca que "té ganes de canviar", com així es va començar a demostrar a les darreres eleccions muncipals, però que ha de donar un pas més: "Ara el que hem de fer, com que les ganes venen de lluny i el canvi el tenim a prop, és lluitar per aquest canvi". 

De la mateixa manera ho ha vist el membre de Podem Berguedà Josep Sales. Per a ell, el canvi només serà possible amb la gent. I en aquest punt, ha dit, la societat està "indignada" i farta de "retallades, corrupció i mentides". 
 

Míting de Podem a Berga Foto: Aida Morales.

Arxivat a