López Noguera, sobre el cas del «Teti»: «El que digui el jutge em semblarà bé»

L'exregidor del PPC afirma que li sembla bé la decisió del seu advocat de rebaixar la pena

21 de juny del 2016
Actualitzat a les 17:12h
L'exregidor del Partit Popular Català (PPC) a Berga, Joan Antoni López Noguera, que aquest dimarts ha declarat com a testimoni i acusació a l'Audiència de Barcelona pel cas de Sergi Rodríguez “Teti”, per a qui demanava més de quatre anys de presó per un suposat calbot, ha afirmat en declaracions a NacióBerguedà que “respectarà” qualsevol decisió del jutge. 

“El que digui el jutge em semblarà bé”, ha afirmat després de comparèixer. De fet, ha explicat que el que volia és que es jutgés el cas, deixant en un segon terme la sentència que, segons ha dit, serà la que decideixi el magistrat. En aquest punt, ha justificat la petició de pena en els llindars que establia el codi penal, és a dir, de 4 a 6 anys, i ha assegurat que li sembla bé la decisió de rebaixar-la que han determinat el seu advocat i la Fiscalia: “Si avui han considerat que era la millor opció, igual que ho ha fet el fiscal, doncs endavant”. 

Pel que fa a la lectura política, ha indicat que “no és una cosa que políticament es pugui valorar”, sinó uns fets que han passat a ser de tipus judicial. Per això, ha remarcat, la voluntat era que es poguessin jutjar, com passaria amb qualsevol altra presumpta agressió.

Un "cop de puny"

“No he dit res que no hagués dit abans”, ha assegurat López Noguera sobre la seva declaració al judici. Segons ha explicat a aquest diari, ha mantingut el que havia dit altres vegades, que era que havia rebut un “cop de puny”. A partir d'aquí, l'exregidor del PP ha contestat les preguntes del seu advocat, de la Fiscalia i de la defensa i, una vegada finalitzada la declaració, ha marxat.