CDC demana l'absolució del «Teti», però considera que hauria de demanar perdó

El jove berguedà està acusat per atemptat a l'autoritat per presumptament haver donat un calbot a Joan Antoni López Noguera

21 de juny del 2016
Actualitzat a les 10:38h
Sergi Rodríguez 'Teti'
Sergi Rodríguez 'Teti' | @TetiAbsolucio
El grup de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) ha volgut fer públic el seu pronunciament sobre el cas de la suposada agressió per part del jove berguedà Sergi Rodríguez "Teti" a l'exregidor del PP de Berga, Joan Antoni López Noguera, justament el dia que se'l jutja a l'Audiència de Barcelona per un delicte d'atemptat contra l'autoritat. En aquest cas, Rodríguez s'enfronta a quatre anys i nou mesos de presó i una pena de 3.600 euros. 

Segons Convergència, Rodríguez "es va equivocar" donant el calbot i insultant a López Noguera. No obstant això, aquesta qüestió no s'hauria d'haver canalitzat a través del Codi Penal i, per tant, consideren que els fets "haurien de ser vistos en un judici de faltes". En aquest punt, però, també afirmen que el "Teti" encara "és a temps" de demanar disculpes i "corregir aquest error", tot afirmant que seria un fet que "honoraria la causa independentista". 

Per la seva part, CDC també demana a López Noreno que "abandoni aquesta via", i a l'Audiència de Barceloona que descarti el caràcter penal dels fets i, per tant, que s'absolgui Rodríguez d'una pena "del tot desproporcionada". 

Per acabar, però, els convergents també han lamentat que s'hagin polititzat aquests fets, fins i tot, per sobre de les possibles conseqüències que puguin recaure sobre Rodríguez: "Sembla que el que acabi passant realment amb en Sergi Rodríguez sigui el que menys importa de tot plegat". 
Arxivat a