Dos denunciats per pescar a la Baells sense permís

Els dos implicats no estaven pescant amb el permís necessari per a la zona

Redacció
21 de juny del 2016
Actualitzat a les 10:25h
Una de les canyes decomissades pels Agents Rurals.
Una de les canyes decomissades pels Agents Rurals. | Agents Rurals
Els Agents Rurals han denunciat dues persones per pescar a la zona del pantà de la Baells sense el permís necessari. Segons han recordat a través de les xarxes socials, aquest embassament és una Zona de Pesca Controlada i, per tant, es requereix del "tiquet necessari".

De fet, no és la primera vegada que s'interposen denúncies per incompliments en la normativa de pesca al Berguedà. El 2015 es van realitzar un total de 17 denúncies, segons va informar el Departament d'Agricultura i Pesca a NacióBerguedà, amb decomisos de canyes o elements no normatius. Un dels casos més flagrants va ser el del passat mes d'agost, quan un grup de persones estava pescant amb una xarxa de 50 metres al pantà de La Baells. En aquest cas, els implicats eren cinc, i anaven acompanyats d'una desena de persones. Segons van explicar a aquest diari, els Agents Rurals els van enxampar pescant sense l'autorització corresponent.

er altra banda, el 2015 també es van realitzar 398 actuacions de vigilància, avís o petició de papers en rius, canals i embassaments, per assegurar el compliment de la normativa vigent de pesca en cada punt.