Un salt de Plens arriba a l'hospital de Berga de la mà de ClickPatum

Els milers de figures Playmobil es poden veure al vestíbul del centre hospitalari

Redacció
20 de juny del 2016
Actualitzat a la 13:19h
Exposició de ClickPatum a l'hospital de Berga
Exposició de ClickPatum a l'hospital de Berga | Fundació Hospital Sant Bernabé
L'exposició ClickPatum que es pot veure al vestíbul de l'Hospital Comarcal Sant Bernabé de Berga fins el 31 de juliol ha incorporat una escena nova. Es tracta d'un salt de Plens de la Patum, uns dels moments culminants de la festa berguedana, i que els clicks de Playmobil reprodueixen d'una manera divertida i curiosa. 

L'exposició, segons han informat des del centre hospitalari, està a l'abast de tothom qui la vulgui visitar, tant si són pacients o familiars de persones hospitalitzades. La voluntat, han indicat, és “incorporar un element lúdic” vinculat a la tradició de la ciutat. Per això, i amb la voluntat de donar-li dinamisme, les escenes d'aquesta exposició s'aniran renovant mentre duri.

ClickPatum va néixer el 2014 amb l'objectiu de donar a conèixer el món patumaire a través dels populars clicks. En total, l'exposició consta d'uns 3.000 personatges, totes les comparses i acompanyants i patumaires que intervenen en aquesta festa. Des de la seva primera posada en escena ja l'han visitat més de 10.000 persones, passant per llocs com l'hospital, o el Teatre Municipal de Berga, on s'exposarà del 13 d'agost i fins l'11 de setembre.
Arxivat a