Uns setanta pilots disputen el Campionat de Catalunya de Trial a Sant Corneli

Pere Borrellas lidera en la categoria Màster del trial

Redacció
20 de juny del 2016
Actualitzat a les 10:29h
Una de les zones del Trial de Sant Corneli.
Una de les zones del Trial de Sant Corneli. | Motoclub Baix Berguedà
Una setantena de pilots de trial van disputar una de les proves del Campionat de Catalunya d'aquesta modalitat al circuit que el Motoclub Baix Berguedà havia preparat a Sant Corneli de Cercs aquest diumenge. Malgrat que el terreny estava una mica inestable a causa de les pluges dels darrers dies, els pilots van poder realitzar les dues passades per les 12 zones situades al voltant d'aquest nucli berguedà. 

En aquesta, Pere Borrellas, expilot mundialista retirat fa dos anys i pertanyent al club organitzador, va guanyar en la categoria de nivell Màster. Ho va fer amb un total de 26 penalitzacions, per davant de Bernat Seuba (36p) i Aniol Gelabert (40p). La prova va començar a les 9.00 del matí després de les verificacions administratives, i cada pilot tenia fins a cinc hores per a realitzar les dues passades, a part de 10 minuts amb un punt de penalització per minut transcorregut.

En categoria Promo, Jordi Ramonet (21p) va liderar, seguit per Marc Seuba (25p) i Antoni Ramonet (27p); mentre que en categoria Open, Sergi Fernàndez (31p) va quedar primer, per sobre de Jordi Freixanet (32p) i Ramon Caelles (33p). El pilot del club Climent Camps va quedar quart, i el pilot d'enduro i també membre del Motoclub Baix Berguedà Marc Mujal va aconseguir la dotzena posició. En nivell Base, Lluís Masó va quedar primer, seguit per Roger Cases i Oscar Pons. 
 

Podi màster. Foto: Motoclub Baix Berguedà


En fèmines, Berta Abellán va quedar primera en categoria Promo, seguida per Neus Murcia (42p) i Maria Giró (51p), i finalment en Open, Maria Feliu va ser la millor, per sobre de Laura Donate.

El Campionat de Catalunya de Trial Open tornarà al Berguedà el proper 2 d'octubre, tot i que es farà a Gironella. En aquesta ocasió, l'organització també anirà de la mà del Motoclub Baix Berguedà.
 

Podi fèmines promo Foto: Motoclub Baix Berguedà