Més de 8.000 nens participen en campaments al Berguedà

El Berguedà és la comarca de Catalunya on s'organitzen més campaments i colònies

Redacció
03 de setembre del 2014
Campament al Berguedà Foto: Consell Comarcal del Berguedà

Més de 8.000 nens i nenes han participat aquest estiu en campaments d'estiu i colònies organitzades al Berguedà. En concret, s'han organtizat 235 activitats, més de la meitat campaments, però també s'han realitzat estades a les cases de colònies, casals d'estiu, rutes i camps de treball. 
 
El Berguedà és la comarca de Catalunya on s'organitzen més activitats d'aquesta mena, per sobre del Ripollès, l'Alt Empordà i Osona i, en concret, a l'Alt Berguedà. El municipi on s'han realitzat més campaments ha esta Saldes, amb 42, seguit per Borredà, Gósol i Capolat. En total, s'han notificat activitats a 18 dels 31 municipis.
 
Aquestes xifres, que han augmentat lleugerament en comparació amb les de l'estiu passsat, confirmen el lideratge del Berguedà com a comarca amfitriona d'activitats de lleure a Catalunya, ha indicat el Consell Comarcal del Berguedà.
 
A més, i segons ha informat el servei de joventut, no s'han produït incidents remarcables, i les activitats han estat organitzades “amb la qualitat que es mereixen”. S'ha conclòs així, després de realitzar un seguiment a més de 100 grups -pràcticament el 50% dels notificats- entre aquest servei i la Coordinació Teritorial de Barcelona de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.