Detingudes tres persones per robar joies a una dona de Berga

Els detinguts van arrancar tres braçalets d'or d'una veïna de la capital del Berguedà des de la finestra del cotxe

Redacció
17 de juny del 2016
Actualitzat a la 13:11h
Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat diumenge 12 de juny un home i dues dones de 24, 27 i 48 anys, respectivament, per presumptament cometre un delicte de robatori amb violència a Berga. Tal com han informat, aquest es va produir des de l'interior del vehicle que conduïen, quan van demanar informació a la veïna de Berga que passejava pel carrer. Quan aquesta es va apropar per veure què deien, una de les ocupants la va petonejar i li va arrencar de manera violenta tres braçalets que portava al canell. Acte seguit, el cotxe va fugir ràpidament. 

Segons han explicat, un mosso d'Esquadra que passejava pel carrer fora de servei va veure aquests fets, motiu pel qual va avisar el cos policial. Arran d'això, els Mossos van muntar un dispositiu per tal de localitzar el vehicle, que es va poder parar en un control policial a la carretera C-16, al terme municipal de Castellbell i el Vilar (Bages). 

Després d'escorcollar el cotxe i els ocupants, els agents van trobar una bossa de mà amb dues cadenes d'or. A més, en diversos llocs del vehicle van trobar cadenes i braçalets amagats. Per aquests fets, la policia catalana va intervenir els tres ocupants, que van quedar detinguts per un presumpte delicte de robatori violent. El 13 de juny van passar a disposició del jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Berga. 
Arxivat a