L'Ajuntament de Berga organitza un taller d'skate aquest estiu

La voluntat del consistori és donar sortida al jovent de la ciutat durant les vacances

Redacció
17 de juny del 2016
Actualitzat a les 12:29h

Skatepark situat al Parc del Lledó de Berga Foto: Ajuntament de Berga


Per donar sortida a l'skatepark que fa pocs anys es va construir al Parc del Lladó de Berga, així com amb voluntat de dinamitzar l'activitat del jovent a la ciutat durant l'estiu, l'Ajuntament de Berga posarà en marxa un nou taller centrat en aquesta activitat. Es tracta de “Canya al teu skatepark!”, un taller que ja té les inscripcions obertes, i que es farà del 18 al 22 de juliol de 16.30 a 20.00 hores, amb diferents modalidats, depenent dels nivells i les edats. 

Segons l'Ajuntament, el taller estarà obert a tot tipus de persones i anirà a càrrec dels monitors de la BraveKate Escola, de Palafrugell, fundada el 2002, i que forma part de l'Associació d'skaters rurals Costa Brava. El preu del taller serà de cinc euros, que s'hauran de fer efectius al fer-se la inscripció a l'Oficina Jove del Berguedà o a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania. 

Pel que fa a les classes, hi haurà possibilitat de perfeccionar la tècnica del bowl, és a dir, línies, velocitat, flow i sensacions; de crear els propis shapes o fabricació de planxes d'skate, i aprendre a patinar, girar, frenar i no caure. Com a cloenda, divendres 22 de juliol a les 22.00 hores es farà la projecció de la pel·lícula “The Lords of Dogtown” a la plaça de la Font del Ros. Aquest film, de Catherine Hardwicke, està basada en fets reals i explica la història dels llegendaris Z-Boys, que van difondre aquest esport que més tard es va fer popular a Califòrnia. De fet, la pel·lícula va ser premiada amb el guardó al millor documental al Festival de Cine AFI i està dedicada a la memòria de Mitch Hedberg, un còmic d’Estats Units que hi tenia un petit paper reservat i que va morir poc temps abans de l'estrena.
Arxivat a