El Club Orientació Berguedà, tercer al Campionat de Catalunya de Relleus

Badalona Orientació i el femení dels Aligots es proclamen campions de Catalunya a Capolat

NacióMuntanya/NacióBerguedà
15 de juny del 2016
Actualitzat a les 10:35h
Podi famení del campionat de Catalunya de relleus d'orientació 2016
Podi famení del campionat de Catalunya de relleus d'orientació 2016 | C.E. FARRA-O
Aquest passat diumenge 12 de juny es van disputar a Capolat els campionats de Catalunya de relleus d’orientació. El conjunt sènior masculí del club Badalona Orientació, format per Benet Tutusaus, Lluís Ferrer i Tommi Tölkkö, es va imposar i aquests atletes es van proclamar campions de Catalunya. En la modalitat femenina, va guanyar l’equip femení dels Aligots, format per Marta Sànchez, Rose Kowalski i Tiina Uotila. A banda d’aquests campionats, que van aplegar a 224 orientadors, també es va disputar una cursa popular d’orientació amb tres nivells de dificultat que va aplegar uns 80 corredors d’arreu del territori.

En la victòria del Badalona Orientació, va destacar que tots tres integrants van superar el seu relleu en menys de 50 minuts, sumant un temps total de 2:20:08. Pel que fa al podi masculi¡í, en segona posició es va situar l’equip UE Vic, amb Eduard Solé, Jordi Sales i David Rodríguez, que van parar el seu cronòmetre en 2:35:14. Pel que fa a la tercera plaça, el COB, amb David Tarrés, Dani Castellà i Lleí Viles, la va ocupar amb un temps de 2:39:24. En la categoria de veterans, l’equip dels Aligots va quedar per davant de l’UE Vic i el COC.

Podi masculí del campionat de Catalunya de relleus d'orientació 2016. Foto: C.E. FARRA-O

Pel que fa a les dones, la victòria de les fèmines dels Aligots va ser per un temps de 3:04:35. La segona posició va estar ocupada per l’equip del COC, format per Anna Amigó, Anna Illa i Anna Nadeu, que van aconseguir un temps total de 3:09:20. La tercera plaça va estar ocupada pel COB de Sara Prat, Marta Palau i Laura Serra, que van fer un temps de 3:28:33. En la categoria femenina de veteranes, l’UE Vic Egeu es va imposar amb claredat per davant del Màrmara, un altre conjunt del mateix club. Terceres van ser les integrants de l’equip del COC.

DroneCam.cat va realitzar un espectacular vídeo amb dron de l'esdeveniment, que permet visualitzar l'inici de la cursa i algunes de les fites, enmig d'un entorn immillorable.