Puig-reig s'omple de sorpreses per denunciar les caques de gos

L'activitat s'inclou dins la campanya "La teva petjada construeix Puig-reig" contra l'incivisme

Redacció
12 de juny del 2016
Actualitzat a les 20:06h

Un dels globus vermells on hi havia una caca de gos. Foto: AjPuig-reig


Els veïns de Puig-reig que aquest diumenge han sortit a passejar els seus gossos pels carrers del municipi s'han trobat diverses sorpreses. Segons ha explicat l'Ajuntament a NacióBerguedà, alguns carrers estaven plens de globus vermells amb una inscripció que deia “la merda no se l'emporta el vent”. 

Sorprenentment, sota d'aquests globus hi havia defecacions de gossos, un missatge clar per a aquelles persones que no recullen les restes dels seus animals i que les deixen al mig del carrer. D'aquesta manera, el consistori ha volgut plasmar d'una manera totalment visual un problema que ja ha suscitat queixes i malestar al poble. 

L'activitat amb els globus vermells és la segona que es realitza integrada dins la campanya “La teva petjada construeix Puig-reig”, que es porta a terme entre l'Ajuntament i l'institut, per tal de conscienciar els veïns que deixar les defecacions del gos sense recollir és una petjada negativa pel poble. En conjunt, han destacat, es tracta d'una "mostra d'incivisme que fa més difícil la convivència”. 
Arxivat a