El PP inicia la campanya a Berga volent recuperar representació i «frenar la radicalitat»

Alícia Sánchez-Camacho compara Podemos amb la CUP i demana no escoltar “les manipulacions i tergiversacions que venen dels altres”

10 de juny del 2016
Alicia Sánchez-Camacho i Joan Antoni López Noguera, en un acte de campanya a Berga
Alicia Sánchez-Camacho i Joan Antoni López Noguera, en un acte de campanya a Berga | Aida Morales.
El Partit Popular, de la mà de la seva presidenta a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha iniciat la campanya electoral aquest divendres al Berguedà, amb una trobada amb militants i simpatitzants a Berga. Un acte acompanyat de l'exregidor i president del partit a la comarca, Joan Antoni López Noguera, en què Sánchez-Camacho ha recordat els objectius electorals del partit, destacant-ne dos al Berguedà. 

El primer, ha explicat als mitjans de comunicació, és la recuperació de la representació a la comarca. Segons ha recordat, López Noguera no es va poder presentar en les darreres eleccions municipals per un error en les llistes electorals. Per això, la presidenta del PP català considera que s'ha de “recuperar”, ja que López Noguera és una “persona cabdal” per al partit, amb una gran feina feta i per fer, i que mereix tota la seva confiança per traslladar les necessitats del Berguedà al Congrés dels Diputats. 

Per altra banda, però, Sánchez-Camacho també ha destacat la necessitat d'anar a votar per motius purament polítics estatals. Tal com ha dit, en aquestes eleccions els catalans i espanyols es juguen “estar a mans dels radicals”. En aquest punt, ha considerat que Podemos seria la CUP espanyola i que, per tant, el PP és “l'únic partit que és garantia per frenar la radicalitat i els extremismes”. 

Aquesta campanya del Partit Popular, però, serà diferent de les anteriors. Segons ha explicat, l'objectiu és “trepitjar territori i estar molt a prop de la gent”. En comptes de grans mítings, doncs, s'apostarà perquè tots els dirigents realitzin una campanya molt més “de carrer”. La  presidenta del PP a Catalunya ha afirmat que això és important perquè la gent escolti la veu del partit des dels seus membres, i no “les manipulacions i tergiversacions que venen dels altres”. 
 

Alicia Sánchez-Camacho visita Berga en campanya electoral. Foto: Aida Morales.

Arxivat a