Les institucions del Berguedà en Xarxa valoren les accions d'atenció a les persones

El Consell Rector revisa la feina feta i planteja els reptes de cara al futur

Redacció
10 de juny del 2016
Actualitzat a les 12:41h
Consell Rector del Berguedà en Xarxa
Consell Rector del Berguedà en Xarxa | Diba
Les institucions que conformen el grup de treball del Berguedà en Xarxa s'han reunit aquest divendres al matí en el Consell Rector d'aquest ens, amb l'objectiu d'analitzar les accions realitzades durant l'any i establir les línies a seguir per continuar donant servei i atenció a les persones que més ho necessiten d'una manera coordinada. 

Segons ha informat la Diputació de Barcelona, que també forma part del Consell, durant aquesta reunió s'han posat sobre la taula les conclusions de les taules de treball i comissions tècniques, i s'ha parlar de com garantir una major eficàcia en la prevenció, detecció i intervenció en famílies per millorar la seva atenció. Això s'ha fet d'una manera coordinada, des de l'àmbit social, educatiu, de salut i de seguretat. 

Després del Consell Rector s'ha celebrat la 5a Jornada del Berguedà en Xarxa. En aquesta, el periodista Carles Capdevila ha parlat de com comunicar amb humor, i també s'ha projectat el vídeo "Fem Xarxa: El treball en equip sempre aporta", en què han participat diverses persones del Berguedà en Xarxa per visibilitzar els diferents espais de treball.
Arxivat a