El grup Rupits guanya el Premi Popular del Sona9 i tocarà al Canet Rock

La formació de Gironella és la més votada al concert d'aquest dijous a la Fàbrica Estrella Damm

Redacció
09 de juny del 2016
Actualitzat a les 23:09h
El grup de música gironellenc Rupits
El grup de música gironellenc Rupits | Rupits
El grup gironellenc Rupits ha estat el guanyador aquest dijous a la nit de l'última fase del Concurs Popular del Sona9. S'ha conegut després d'una actuació a la Fàbrica Damm de Barcelona, on els berguedans han competit amb Miaú, Paper de Plàstic i El Fugitiu. 

D'aquesta manera, doncs, Rupits tindrà l'oportunitat de ser l'única formació del Concurs de Maquetes del Sona9 que tocarà al festival de música Canet Rock el proper dissabte 2 de juliol. A més, també oferirà un concert promocional al Centre Cultural Blanquerna de Madrid, amb totes les despeses pagades, dins del cicle Sona9.

D'aquesta manera, el grup composat per Marc Espel, Marc Coromines, Jaume Espel, Oscar Pardo i Francesc Rodríguez, tots ells de Gironella i de Viladomiu Nou i que era la primera vegada que es presentaven al concurs, fan un salt important en la seva carrera musical, obrint-se noves portes i fronteres arreu de Catalunya.

Fa poques setmanes, Rupits ja va aconseguir passar a semifinals del concurs general, quedant entre els nou grups de la 16a edició del Concurs de Maquetes del Sona9. De moment, un dels somnis ja s'ha complert, a l'espera d'aconseguir guanyar la final del Concurs de Maquetes.
Arxivat a