Els Mossos paren diversos cotxes de luxe a Berga participants en una suposada cursa il·legal

El cos policial està realitzant un control a Berga i un altre a Puig-reig

09 de juny del 2016
Actualitzat el 10 de juny a la 13:00h
Els Mossos d'Esquadra interceptant cotxes.
Els Mossos d'Esquadra interceptant cotxes. | Dronecam.cat
Els Mossos d'Esquadra estan parant i demanant els permisos i documentació de diversos cotxes esportius i de luxe que podrien ser participants en la Cannonball Run Europe o la Gumball, dues curses considerades il·legals que passen per diversos països.

Aquestes estan organitzades pels amants del motor i els vehicles d'alta gamma, i en diverses ocasions han hagut de ser interrompudes per il·legals, amb conductors denunciats per conducció negligent, excés de velocitat, per no respectar la distància de seguretat o per portar detectors de radars. Al Berguedà, el cos policial està parant desenes de vehicles entre Cal Rosal i Berga, i també a l'alçada de Cal Vidal, a Puig-reig. Segons els Mossos d'Esquadra, alguns d'aquests vehicles han estat parats per haver pogut cometre infraccions.

Segons l'organització de la Cannonball, aquesta cursa conforma una "aventura" pels conductors, que han de realitzar diversos quilòmetres en uns dies determinats, coneixent diferents països i emocionants destins. En el cas de la Gumball, afirmen que combina les aspiracions d'un model de vida basat en els automòbils, l'art i la cultura popular.
 

Control policial entre Berga i Cal Rosal Foto: Dronecam.cat

 

Cotxes d'alta gamma aturats a la C-16 Foto: Dronecam.cat

Arxivat a