Mireia Canal deixa el càrrec de regidora a l'Ajuntament de Puig-reig

Josep Campos entra com a nou regidor de Junts per Puig-reig a l'ajuntament | Canal assegura que els motius són laborals i que continuarà en política

08 de juny del 2016
Actualitzat el 09 de juny a les 10:29h
L'exregidora de Junts per Puig-reig, Mireia Canal
L'exregidora de Junts per Puig-reig, Mireia Canal | Junts per Puig-reig
Mireia Canal, fins aquest dimarts regidora a l'Ajuntament de Puig-reig, deixa el càrrec per motius laborals. Així mateix ho va exposar en el darrer Ple municipal i ho ha confirmat a NacióBerguedà, després d'assegurar que, en cap cas es retira per motius polítics, sinó per qüestions personals i ocupacionals. 

I és que, tal com ha explicat Canal a aquest diari, l'oportunitat d'un lloc de feina relacionat amb la seva formació d'economista ha fet decantar la balança. En aquest punt, ha decidit dedicar tots els esforços a aquesta nova tasca, i deixar el càrrec de regidora, ja que, segons ha afirmat, "no podria tenir-hi la mateixa dedicació". 

El seu compromís amb Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) i Junts per Puig-reig, però, ha assegurat que continuarà, tot i que d'una manera més passiva. "No els deixaré tirats", ha afirmat, i ha indicat que seguirà treballant pel projecte des de segona fila. A més, Canal ha explicat que tot el grup li ha donat suport en la decisió i que, en cap moment, s'ha sentit jutjada o pressionada. 

La persona que la substituirà serà Josep Campos, que assumirà algunes de les àrees que gestionava Canal. D'altres, però, es repartiran amb la resta de regidors, tot i que aquest tràmit es realitzarà en el proper Ple municipal ordinari. Per a l'exregidora, Campos té la màxima confiança i, segons ha assegurat, ho farà bé.
Arxivat a