Obertes les inscripcions per a la Contracorrent dels Castellers de Berga

Els de la camisa blau marí plantegen una cursa d'obstacles plena de sorpreses

Redacció
15 de juny del 2016
Actualitzat a les 14:41h

Imatge d'una edició passada de la Contracorrent.


Els Castellers de Berga tornen a organitzar enguany una de les activitats que, lluny de realitzar torres humanes, aconsegueix implicar més gent. Es tracta de la Contracorrent, una cursa d'obstacles urbana que es farà a Berga el proper 25 de juny a les 17.00 hores, on individualment o per equips s'haurà de recórrer un circuit superant una sèrie de proves. En aquest punt, cada recorregut serà diferent, segons la seva organització, dividint-se en cinc. Aquests seran "Patum per a tothom", "el Mandril", "l'Almogàver", "Butsap", "la Llúdriga", "els Numàtics", "embolica que fa fort", "tiredball", "l'espuma" i "l'sprint".

Les diferent proves tenen l'objectiu de dificultar el pas dels participants d'una manera divertida i dinàmica. Per això, s'hi podran trobar obstacles com piscines de fang, rius, bales de palla i altres. Tal com han informat, la Contracorrent serà apta per a tothom, amb un desnivell de 200 metres i un recorregut d'aproximadament uns cinc quilòmetres. 

Enguany, a més, la cursa destinarà la meitat dels beneficis als refugiats de la guerra de Síria que es troben a Grècia. Aquesta, doncs, és una altra de les activitats dels Castellers de Berga que, a l'estiu realitzaran una estada al país hel·lènic.

Al vespre, la Contracorrent acabarà amb un concert al Cine Catalunya, després d'un sopar gratuït pels participants. I durant els dies previs, es realitzarà un sorteig entre totes les persones que es vagin inscrivint.

Les inscripcions es poden realitzar fins el dia de la cursa, tot i que el preu anirà augmentant. Fins al 12 de juny costarà 20 euros, fins al 19 de juny 22 i a partir del 20 de juny, 25 euros.
Arxivat a