El festival de música electrònica que es farà a Guardiola ven més de 800 entrades

El Paral·lel Festival portarà artistes d'arreu del món al Berguedà | L'esdeveniment tindrà un aforament limitat a les 1.000 persones i se situarà al mig del bosc

01 de setembre del 2016
Actualitzat a les 15:41h

Imatge del Paral·lel Festival Foto: Paral·lel Festival


El Paral·lel Festival, l'esdeveniment de música electrònica que es farà al terme municipal de Guardiola de Berguedà del 2 al 4 de setembre, ha venut més de 800 entrades, de les 1.000 disponibles. Així ho han informat els organitzadors a NacióBerguedà, tot afirmant que es tracta d'un esdeveniment que atraurà públic d'arreu del món, en un format diferent i respectuós.

Aquest festival fa mesos que va tancar el cartell amb els grups que l'encapçalarien. Els 15 noms que completaran la primera edició seran Abdulla Rashim, A.P., Aprovane, Cio d'Or, Cyspe, Eric Cloutier, Guillam Jamie Mc Cue, Luigi Tozzi, Mohlao, Natural/Electronic System, Peter Van Hoesen, Refracted, Samuel M., Shifted i Svreca. Per als organitzadors, aquesta primera prova del festival és important, ja que pot marcar tendència i consolidar-se com un esdeveniment únic i important, tant a nivell internacional, com també pel mateix territori.

Els grups actuaran en tres moments diferenciats. Un pròleg el divendres 2 de setembre a les 19.00 hores i fins a la nit; el que s'anomenarà el relat, de dissabte al matí i fins a la nit; i l'epíleg, és a dir, de diumenge al matí i fins a les 19.00 hores, conformant un viatge complet de 40 hores de selecció musical única. Tal com han precisat, l'objectiu és que el festival es converteixi en una “experiència única” per ell mateix, més enllà dels grups o artistes que també hi siguin presents. 

Aquest nou festival de música electrònica està organitzat per l'associació cultural Owling Events, que busca potenciar la qualitat musical dels artistes de música electrònica, però combinar-ho amb l'entorn. 

Per això, la voluntat del festival és distingir-se de la resta de propostes mundials gràcies al lloc on es farà, és a dir, en plena naturalesa i amb una gran zona d'acampada envoltada de muntanya i bosc; un públic selecte i entrades limitades a 1.000 persones; i una gran quantitat d'artistes internacionals i nacionals de l'escena electrònica més independent de la música techno, d'ambient i experimental. "El nostre festival és una proposta nova basada en tres pilars", han explicat. El primer és l'entorn, el segon la música, i el tercer el públic. En conjunt, han assegurat.
 

Arxivat a