AJUNTAMENT DE BERGA

La CUP de Berga passarà comptes amb la ciutadania sobre el primer any de govern

L'equip de govern posa bústies al carrer perquè els ciutadans hi deixin preguntes sobre la feina feta o el programa electoral

per Aida Morales , 7 de juny de 2016 a les 13:50 |
Equip de govern de l'Ajuntament de Berga | Pere Gendrau
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de juny de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'equip de govern de l'Ajuntament de Berga ha decidit obrir-se i passar comptes amb la ciutadania sobre el primer any al capdavant del consistori berguedà. Per això, el proper dilluns 13 de juny, i passats els primers 365 dies, els sis regidors de la CUP donaran resposta als dubtes de la ciutadania en un acte obert a la plaça de Sant Pere. 

Aquest, organitzat amb el suport de la Demarcació del Col·legi de Periodistes de Catalunya a la Catalunya Central, començarà a les 18.00 hores i estarà moderat pel seu president, Enric Badia. Durant el mateix, es llegiran les preocupacions dels ciutadans i també hi haurà una estona dedicada a fer preguntes en directe. 


Tal com han informat, i amb l'objectiu d'oferir a la ciutadania la possibilitat de preguntar qüestions que els siguin d'interès, s'han col·locat diverses bústies a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC) i a la Biblioteca Ramon Vinyes i Cluet, perquè els berguedans puguin plantejar les preguntes. A més, aquestes també es podran fer arribar omplint un formulari, a partir d'aquest mateix dimarts i fins el diumenge 12 de juny. 

L'objectiu de l'acte és que sigui un “esdeveniment a la carta del poble”, segons han indicat. Una roda de premsa oberta a la ciutadania on passar comptes i analitzar tota la feina feta i aquella pendent. Per això, des de l'Ajuntament de Berga es fa una crida a la participació, tant amb preguntes com amb l'assistència a l'acte, que té la voluntat d'informar d'una manera “pròxima i transparent”, han dutm de l'estat en què es troba el consistori berguedà.

 

Participació