Casserres reconeix set esportistes i cinc entitats durant la Festa de l'Esport

El municipi es va omplir d'activitats relacionades amb l'esport durant tot el cap de setmana

07 de juny del 2016
Actualitzat a les 10:43h

Persones homenatjades a la Festa de l'Esport de Casserres. Foto: IglesiasFotografs


Casserres va acollir, aquest cap de setmana, la seva primera Festa de l'Esport, un esdeveniment ple d'activitats esportives, amb el qual també es va voler realitzar un reconeixement a algunes de les entitat esportives i esportistes individuals que, durant anys, han aconseguit mèrits en la seva trajectòria que poques vegades han estat homenatjats. Un cap de setmana coorganitzat entre la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Casserres i les diferents entitats esportives, que va cloure d'una manera molt “satisfactòria”, segons han informat els organitzadors, i que segurament obrirà la porta a properes edicions. 

D'entre els esportistes que es van homenatjat n'hi ha alguns que actualment encara competeixen, mentre que també n'hi consten altres que fa anys que ja no. Les entitats reconegudes van ser el Casserres CF, FS Casserres, Tennis Casserres, Club Amics Petanca de Casserres i l’AMPA Escola Princesa Làscaris. Pel que fa als esportistes, el reconeixement va ser per a Ester Noguera (esquí), Pau Llorens (curses d’orientació), Kiku Soler (curses de muntanya), Josep Maria Genescà (ciclisme), Gerard Riu (motos), Quim Escalé (ciclo-cross) i Joan Sitjes (futbol). L’acte es va fer al pavelló d’esports amb un sopar popular amb més de 200 assistents.

A més, durant tot el dissabte es van organitzar activitats per a totes les edats, com ara bàdminton, voleibol i un espai esportiu per als més petits. Pel que fa a la tarda, va arribar el torn de les entitats esportives. Cadascuna va organitzar un espai amb, fins i tot, un mini torneig de futbol 3x3. També es va poder jugar a bitlles catalanes, amb un parxís gegant i amb un tres en ratlla gegant. Les activitats van finalitzar amb una caminada popular nocturna que va aplegar unes 170 persones.