Giovinetto debutarà a la Sala Apolo en el seu primer concert a Barcelona

L'espectacle serà diumenge 26 de juny | Els membres del grup afirmen que els fa "especial il·lusió" tocar en aquest escenari

Redacció
06 de juny del 2016
Actualitzat a les 15:27h
La banda Giovinetto
La banda Giovinetto | Lluís Barniol
El grup Giovinetto farà el salt, el proper diumenge 26 de juny, a una de les sales de festes més conegudes de la capital catalana. Aquesta banda integrada per joves del Berguedà i del Bages actuarà a la Sala Apolo, en un concert a les 19.00 hores que esperen que estigui al nivell de l'escenari que els acollirà. 

“Abans de començar la gira d'estiu, teníem moltes ganes de fer parada a Barcelona”, ha explicat el director del grup, Marc Font. Segons ha precisat, era un concert que “molta gent demanava” i , per això, ha dit, van decidir organitzar-lo “ple de sorpreses”. A més, ha explicat que els fa “especial il·lusió” tocar en un escenari “tan mític” com la sala gran de l'Apolo, on s'hi han pogut veure alguns dels millors grups i artistes a nivell internacional. 

Des de fa poques setmanes, Giovinetto va fer el salt de cor a grup de música, integrant diversos instruments. No obstant això, el cor es va donar a conèixer després d'aconseguir arribar a la final del programa de TV3 Oh Happy Day!, guanyant-se el públic amb la seva senzillesa i unes veus dignes de la principal escola que els va tutoritzar; la Polifònica de Puig-reig. 

En el concert de la Sala Apolo es tornaran a escoltar els clàssics de la història de la música, així com altres temes més moderns, i que ja s'han convertit en himnes de diverses generacions. Així doncs, es podrà gaudir d'un repertori que anirà des de Mozart fins a Maroon 5, passant per Aretha Franklin, Jackson 5, Abba i Joan Dausà, entre d'altres.