El Berguedà promociona amb una sessió de fotos la ruta del Tramvia de Sang

L'activitat fotogràfica serà dissabte 11 de juny a la Ruta Verda del Llobregat

Redacció
07 de juny del 2016
Actualitzat a les 19:41h

Ruta Verda del Llobregat. Foto: Turisme del Berguedà


Turisme del Berguedà realitzarà, el proper dissabte 11 de juny, una sessió fotogràfica oberta a tothom per nodrir l'arxiu fotogràfic de les institucions del Berguedà i promocionar la ruta del Tramvia de Sang, integrada dins de la Ruta Verda del Llobregat. Segons han explicat a NacióBerguedà, durant aquesta jornada s'ha contractat un fotògraf professional que realitzarà fotografies a tots els participants, així com amb una colla de ciclistes que també s'hi han volgut implicar. 

Això serà a partir de les 11.00 del matí, aproximadament, quan es preveu realitar una petita caminada per alguns dels indrets més emblemàtics d'aquesta ruta que transcorre entre Cercs i Cal Rosal. Qui hi vulgui participar, haurà de posar-se en contacte amb l'Agència a través de turisme@elbergueda.cat o el telèfon 93 8221500, i portar roba esportiva, d'excursionisme i, a ser possible, de colors vistosos. 

Les fotografies realitzades s'utilitzaran per promocionar aquesta ruta a través dels canals oficials de l'Agència de Desenvolupament del Berguedà i del Consell Comarcal del Berguedà, i també poden ser cedides amb caràcter informatiu a revistes o fulletons sobre turisme.