Èxit en la primera promoció d'alumnes del cicle d'agroalimentació de Puig-reig

L'Institut de Puig-reig valora l'experiència del primer curs com a “molt positiva”

per Redacció , 3 de juny de 2016 a les 15:34 |
Un dels alumnes del cicle formatiu. | Institut de Puig-reig
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de juny de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La primera promoció d'alumnes que es van apuntar al cicle formatiu de Grau Mitjà d'Elaboració de Productes Alimentaris a l'Institut de Puig-reig ja estan realitzant pràctiques en empreses. Així ho ha informat el centre, havent finalitzat les class es teòriques d'aquest primer curs, i valorant l'experiència d'una manera “molt positiva”. 

Tal com han precisat, els alumnes estan continuant la formació pràctica en empreses com Liven (Berga i Puig-reig), Puig-fitó (Casserres), el Restaurant Baixador (Puig-reig), Cal Rafilat (Gironella), Blancafort (Casserres), i Cal Rovira (Sagàs). Un contacte “amb el món real del treball”, ha destacat l'Institut, que els obre tot un ventall de possibilitats de quedar-se en aquestes empreses, o bé d'adquirir experiència en el mercat laboral. 

 

Participació