La berguedana Aramis Fuster ofereix serveis de «companyia» en un web de contactes

La "bruixa" afirma que només exerceix de “domina” a canvi d’un “tribut”

Redacció
02 de juny del 2016
Actualitzat a les 14:18h
Aramis Fuster, al web on apareix la seva fitxa.
Aramis Fuster, al web on apareix la seva fitxa.
La coneguda vident Aramis Fuster, originària del Berguedà, ha ampliat el seu catàleg de serveis. Des de fa unes setmanes ofereix “companyia” en un web d’escorts “madures” d’Anna Solano.

Els serveis que ofereix la “bruixa” catalana, segons la seva fitxa, van des dels 300 euros, per una hora, fins als 3.000 euros per 10 hores, amb diferents tipus d'ofertes, com lèsbic, en parella o dominatrix. El servei es pot fer efectiu en un apartament, a l’hotel o al propi domicili del client.

Fuster, en declaracions a Cronica Global, nega que ofereixi sexe, i diu que només exerceix de “domina” a canvi d’un “tribut”. “No sóc prostituta, sóc domina”, assegura la vident. En el mateix diari, però, la madame Anna Solano afirma que s’inclouen “trobades sexuals completes”.

La mateixa mestressa diu que, de moment, la vident encara no ha tingut massa èxit en la seva nova aventura professional. Tot i això, molts clients han trucat per assegurar-se que era l’autèntica Aramis Fuster.

La vident Aramís Fuster va ser desnonada l'any passat del pis que ocupava a Berga per impagament de gairebé 6.000 euros de lloguer, tal com va publicar NacióBerguedà.