El grup Rupits demana el suport berguedà en el Premi Popular del Sona9

Els músics han passat a la semifinal del Concurs de Maquetes

01 de juny del 2016
Actualitzat a les 10:54h

El grup de música gironellenc Rupits Foto: Rupits


El grup gironellenc Rupits, que fa poques setmanes va aconseguir passar a semifinals quedant entre els nou grups de la 16a edició del Concurs de Maquetes del Sona9, demana ara el suport berguedà en el Premi Popular del concurs, que consisteix en tocar al festival de música Canet Rock. 

"Només serà un momentet i ens fareu molt feliços", han declarat a través de les xarxes socials. El grup, que va saltar als escenaris l'estiu del 2014, està vivint un 2016 plàcid en què el talent i la fama els ve de cara. Per això, i per acabar de complir el somni, han demanat la col·laboració de tots els berguedans que, segons han indicat, poden votar dedicant-hi només un minut. 

Rupits va aplegar un centenar de persones, majoritàriament de Gironella, el passat 10 de maig a l'antiga Fàbrica Damm de Barcelona. En aquest espai van competir amb 12 grups més, realitzant un concert que va ser valorat pel públic, però també pels experts, amb prou elements com per continuar. Així, per 125 vots, el grup format per Marc Espel, Marc Coromines, Jaume Espel, Oscar Pardo i Francesc Rodríguez, tots ells de Gironella i de Viladomiu Nou, va passar a les semifinals del concurs organitzat per Enderrock, Catalunya Ràdio - iCat i Televisió de Catalunya.

El camí de Rupits, però, segueix. La propera parada serà la presentació de les seves cançons al Mercat de Música Viva de Vic, al BAM de Barcelona i a l'Acústica de Figueres.
Arxivat a