Núria Picas acaba segona a Chamonix

La corredora berguedana repeteix segon lloc a la Ultratrail del Mont Blanc, amb 24 hores, 54 minuts i 29 segons

31 d'agost del 2014
Núria Picas a la meta de Chamonix Foto: NacióMuntanya

La corredora berguedana Núria Picas ha completat la Ultratrail del Mont Blanc en segona posició, per sota de Rory Bosio, la gran favorita que ha revalidat la victòria del 2013. Picas ha repetit, doncs, segon lloc al podi per també segon any consecutiu amb 24 hores, 54 minuts i 29 segons, una posició gens menypreable, ja que la cursa de Chamonix és la mare de totes les ultres amb 168 quilòmetres i 9.600 metres de desnivell positiu.

D'aquesta manera, Picas suma el cinquè podi català a la UTMB, un dia després de la també molt remarcable victòria del d'Avià Pau Bartoló , que va guanyar aquest divendres la Courmayeur-Champex-Chamonix (CCC), la cursa de 101 quilòmetres de la Ultratrail del Mont Blanc. Bartoló va liderar la prova en solidari des del quilòmetre 15 i va arribar a la meta de Chamonix amb un temps d'11 hores, 21 minuts i 16 segons en la seva gran victòria internacional.