Dos detinguts i 2.523 controls de drogues i alcohol per Patum

Els Mossos d'Esquadra realitzen 2.523 proves d'alcohol i drogues durant cinc dies

Redacció
31 de maig del 2016
Actualitzat a les 11:11h
El dispositiu especial dels Mossos d'Esquadra per Patum ha finalitzat sense accidents de trànsit, però amb dues persones detingudes per furts. Així ho ha informat aquest dimarts la policia catalana a través d'un comunicat, tot precisant que, les persones detingudes, ho van ser per suposadament robar carteres i telèfons mòbils durant la nit de dissabte 28 de maig

L'objectiu del dispositiu, segons han recordat, era prevenir i garantir la seguretat ciutadana, l'ordre públic i la seguretat als carreteres, a més de denunciar infraccions de trànsit, com el consum de begudes alcohòliques i substàncies estupefaents. Durant els cinc dies de Patum, doncs, es van realitzat 2.523 proves d'alcohol i drogues, de les quals 56 van resultar positives per consum d'alcohol i sis per drogues. A més, dos conductors han estat denunciats penalment per conduir amb una taxa d'alcohol molt per sobre de la permesa. 

Per altra banda, els Mossos han aixecat 31 denúncies administratives per la Llei de Protecció de la Seguretat Ciutadana, 26 de les quals han estat per tinença de substàncies estupefaents, dues per tinença d'armes prohibides i tres actes de comís temporal d'utensilis perillosos.
Arxivat a