Consulta el recorregut de la Passada de dissabte de Patum

L'itinerari i el mapa del Passacarrers

per Redacció , 28 de maig de 2016 a les 14:34 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de maig de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Després de tres dies intensos de Patum, la festa berguedana per excel·lència continua a Berga, amb la tradicional Passada de dissabte. Aquesta contindrà 16 salts i dos Tirabols, que es faran a les places de la població i en honor als Administradors.

La Passada començarà a les 19.30 hores del vespre des de la plaça de Sant Pere i s'enfilarà fins a la plaça de Santa Magdalena. A partir d'aquí, anirà fins a l'Hospital, a la plaça Viladomat, a la plaça Doctor Saló, a la placeta Ciutat, a la de Sant Ramon, del Forn, Sant Francesc, plaça de Sant Joan i de les Fonts. En honor als administradors Marco-Rota i Justícia-Vargas, ja s'haurà passat prèviament pel carrer Cercs i el carrer Instrucció 2. Després de la plaça de les Fonts se seguirà per la Ronda Moreta (Cal Cuberas) en honor a la parella Andrés-Berdejo, al carrer Gran Via amb passeig de la Pau per a Pueyo-Martínez. Després, es tornarà a la plaça de la Creu, i a la plaça de Sant Joan i de Sant Pere, on es finalitzarà amb Tirabols. 

 

Consulta el recorregut del Passacarrers de dissabte de Patum

 

Participació