La Patum Infantil participa en el calendari solidari de «Bombers amb causa»

El fotògraf berguedà que hi ha participat és Jordi Garcia

Redacció
28 de maig del 2016
Actualitzat a la 13:44h
Una de les fotografies fetes pel calendari
Una de les fotografies fetes pel calendari | Bombers de la Generalitat.
La Patum Infantil de Berga ha estat una de les protagonistes de la sessió fotogràfica del calendari "Bombers amb causa" del 2017, una iniciativa conjunta dels Bombers de la Generalitat i l’Hospital Sant Joan de Déu, que compta amb la participació dels Bombers de Barcelona i els Bombers d’Andorra.
 
La sessió d’aquest divendres s’ha fet a la capital del Berguedà aprofitant la Patum Infantil, mentre que a Andorra, les fotos s’han fet  al parc infantil Prat del Roure de les Escaldes-Engordany. En un i altre cas, els nens i les nenes del centre sanitari han estat els veritables protagonistes de les instantànies, amb els Bombers catalans i andorrans com a convidats.
 
Aquesta és la tercera sessió fotogràfica per preparar el calendari de 2017. Les anteriors varen tenir lloc a Girona, el passat 4 de maig, i després, a mitjan mes, Figueres i a Sant Pere de Ribes.
 

Una de les fotografies fetes pel calendari Foto: Bombers de la Generalitat.


Com en les edicions anteriors, el calendari solidari 2017 comptarà amb fotografies captades en diferents localitzacions de Catalunya i d’Andorra. El calendari és possible gràcies a un grup de fotògrafs professionals que, a l’igual que col·laboren en aquest projecte solidari de forma totalment desinteressada. El fotògraf berguedà ha estat Jordi Garcia .
 
Els diners que es recaptin amb la venda dels calendaris seran destinats íntegrament a finançar la beca Bombers amb causa, que concedeix l’Hospital Sant Joan de Déu amb l’objectiu d’investigar malalties maternoinfantils. Cal recordar que el conseller d’Interior, Jordi Jané, va lliurar el passat mes d’abril als responsables d’aquest centre sanitari un xec per valor de 60.224€ corresponents als fons recaptats amb les vendes del calendari solidari Bombers amb causa 2016.
 
El projecte va néixer l’any 2011 arran de la iniciativa que varen tenir tres bombers voluntaris de la Generalitat, que tenien un objectiu clar: aconseguir fons per a la recerca en malalties infantils.
 

Una de les fotografies fetes pel calendari Foto: Bombers de la Generalitat.

Arxivat a