L'Ajuntament d'Elna visita Berga per Patum

Jaume Farguell, CiU, ERC i el PSC reben la visita de l'alcalde i regidors de la Catalunya Nord

Redacció
27 de maig del 2016
Actualitzat a les 18:24h
Yves Barniol i Jaume Farguell a Berga.
Yves Barniol i Jaume Farguell a Berga. | Òmnium
L'alcalde de la ciutat d'Elna, Yves Barniol, de la Catalunya Nord, i tres regidores d'aquest consistori han visitat, aquest dijous, la ciutat de Berga coincidint amb la Patum. Aquests han estat rebuts pel president del Casal d'Europa, Jaume Farguell, en aquest mateix edifici, conjuntament amb regidors de Convergència i Unió (CiU), Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) i el Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), a part d'associacions com Amics del Romànic i Òmnium Cultural al Berguedà. 

Els responsables de la ciutat d'Elna, amb qui es té contacte habitual i es va realitzar un intercanvi fa mesos, han assistit a l'ofici religiós de Corpus i, des d'un balcó extern al de l'Ajuntament, han pogut veure la Patum de Lluïment d'aquest dijous. Segons han explicat des del Casal d'Europa i Òmnium, un familiar de l'alcalde d'Elna era d'Epinalbet, un fet curiós que reforça els lligams entre les ciutats. 

Respecte d'aquesta visita, diverses persones han lamentat la poca atenció per part de l'equip de govern de Berga, i el fet que, finalment, no es pogués atendre la comitiva de la Catalunya Nord des de l'edifici de l'Ajuntament. 
Arxivat a