Consulta els recorreguts dels Passacarrers de Patum

L'itinerari i el mapa de les Passades de dimecres i dissabte

Redacció
25 de maig del 2016
Actualitzat a les 10:28h
1200_1464164849patum2016_recorregut_dimecres
1200_1464164849patum2016_recorregut_dimecres
Tocades les 12.00 del migdia aquest 25 de maig, Berga viurà el tret de sortida de la Patum 2015. Com cada any, la plaça de Sant Pere s'omplirà per veure sortir el Tabal i els quatre Gegants, al so de la Banda de l'Escola Municipal de Música de la ciutat. La festa, però, continuarà a partir de les 20.00 del vespre on, des de la mateixa plaça, començarà el Passacarrers amb Maces, Guites, el Tabal i els Gegants Vells, acompanyats per la Cobla Pirineu. 

El primer salt de dimecres 3 de juny es farà a la plaça de Sant Pere i serà en honor a l'Ajuntament. El segon es farà al mateix lloc, tindrà com a figura honorària el secretari, i el tercer passarà al carrer Castellar del Riu, en honor a la rectoria.

A partir d'aquí, s'anirà resseguint un recorregut que passarà pel carrer de Pinsania, Pietat, carrer Buxadé,  Balmes, plaça Viladomat, carrer Verge de la Salut, Ronda Moreta, carrer Mossèn Huch, plaça Maragall, carrer Torre de les Hores, plaça de Sant Francesc, carrer Verdaguer, carrer del Roser, plaça dels Països Catalans, carrer Bruc, Gran Via, plaça de Sant Joan i se Sant Pere. Tots aquests salts, un total de 21 i dos Tirabols, es faran davant dels domicilis de les autoritats locals. 

De cara a dissabte 28 de maig, els 16 salts i dos Tirabols es faran a les places de la població i en honor als Administradors. La Passada començarà a les 19.30 hores del vespre des de la plaça de Sant Pere i s'enfilarà fins a la plaça de Santa Magdalena. A partir d'aquí, anirà fins a l'Hospital, a la plaça Viladomat, a la plaça Doctor Saló, a la placeta Ciutat, a la de Sant Ramon, del Forn, Sant Francesc, plaça de Sant Joan i de les Fonts. En honor als administradors Marco-Rota i Justícia-Vargas, ja s'haurà passat prèviament pel carrer Cercs i el carrer Instrucció 2. Després de la plaça de les Fonts se seguirà per la Ronda Moreta (Cal Cuberas) en honor a la parella Andrés-Berdejo, al carrer Gran Via amb passeig de la Pau per a Pueyo-Martínez. Després, es tornarà a la plaça de la Creu, i a la plaça de Sant Joan i de Sant Pere, on es finalitzarà amb Tirabols. 
 

Consulta el recorregut del Passacarrers de dimecres de Patum

Consulta el recorregut del Passacarrers de dissabte de Patum