L'Ajuntament de Gironella augmenta un 25% les ajudes per a material escolar

El consistori destina una partida de fins a 8.000 euros pels nens i nenes del municipi

Redacció
04 de juny del 2016
Actualitzat a les 16:43h
Material escolar.
Material escolar. | institucio.org.
L'Ajuntament de Gironella ha decidit augmentar la partida destinada a ajuts per a material escolar fins a 8.000 euros. Aquesta mesura, segons ha informat el consistori en un comunicat, s'adopta des de fa tres anys, amb l'objectiu de pal·liar la problemàtica que pot suposar per a algunes famílies, l'adquisició de llibres o material per a l'escola. 

En aquest sentit, l'equip de govern ha convocat uns ajuts per facilitar que tot l'alumnat del municipi disposi del material necessari pel proper curs, tenint en compte els criteris econòmics i socials de la família. L'import, doncs, variarà en funció de la situació de cada sol·licitant i del cost dels llibres o material necessari. Els alumnes, a més, han d'estar empadronats a Gironella i matriculats en centres públics o privats concertats, d'educació infantil, primària o secundària. 

El termini per a presentar sol·licituds a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, en horari d’atenció al públic, finalitzarà el proper 27 de juny de 2016. En tots els casos, a més, serà necessari que el pare, mare o tutor legal de l’alumne col·labori amb el centre o l'AMPA en el projecte de socialització de llibres, en cas que el centre el porti a terme. 

Consulta les bases per a sol·licitar ajuts 

Arxivat a