El Teatre Esplai tanca la programació de primavera amb Shakespeare

Sotacabina Teatre portarà a l'escenari "Somni d'una nit d'estiu"

Redacció
25 de maig del 2016
Actualitzat a les 15:00h
El Teatre Esplai de l'Ametlla de Merola, a Puig-reig, ha programat, durant aquesta primavera, un total de set representacions, que han portat al Berguedà diferents tipus de companyies, moltes de les quals reconegudes a nivell català. Ara, però, aquest cicle arriba al seu final, amb una valoració molt positiva de l'èxit de públic, i finalitzant la programació amb “Somni d'una nit d'estiu” de Willian Shakespeare. 

Aquesta obra es portarà sobre l'escenari dissabte a les 18.00 hores de la mà de Sotacabina Teatre, que en farà una revisió, adaptant la trama i intentant que el somni, han explicat, sigui com “obrir una capsa de música”. D'aquesta manera, la voluntat és que l'espectador es transporti a un altre món. En aquesta obra no hi faltarà la màgia, el bosc fantàstic on fugirà Hermia per evitar casar-se amb el promès que li ha triat el seu pare, i on Puck el follet, actuarà donant un altre filtre d'amor a una de les parelles. Equivocadament, el vessarà sobre l'amant d'Hermia, un fet que produirà l'efecte contrari i els habitants del bosc hauran de fingir que tot ha estat un somni per tornar al punt d'inici. 

Per als membres d'Esplai Teatre, el resultat, tant de públic com de qualitat de les obres, “no pot ser més satisfactori”, convertint-se, cada temporada, en un punt de trobada cultural obert a tothom i amb una oferta molt digna i variada. Ara, però, l'objectiu continua sent el de sempre, han afirmat, continuar reclamant l'acabament de les obres que converteixin aquesta sala en un teatre “de veritat”. 
Arxivat a