Més de 600 joves berguedans utilitzaran els busos de Patum

L'Oficina Jove del Berguedà activarà 14 autocars dijous i dissabte de Corpus

Redacció
24 de maig del 2016
Actualitzat a les 14:38h
Més de 600 joves de 13 municipis del Berguedà es desplaçaran, durant aquestes festes de Corpus, amb l'autocar que l'Oficina Jove del Berguedà ha tornat a posar a disposició per Patum. A hores d'ara, segons han informat, la venda de bitllets ha quedat definitivament tancada, exhaurint les places disponibles per dijous i dissabte. 

En total, s'han posat a disposició 14 autocars, repartits entre set dijous i set més dissabte. Aquests sortiran pels volts de les 20.00 hores, depenent del municipi, i tornaran des de Berga fins al poble d'origen a les 5 de la matinada, sortint a aquesta hora des de la plaça Gernika de Berga. 

Tal com han indicat, el nombre d'usuaris és molt similar al dels últims anys, i l'objectiu d'aquesta acció és el d'evitar riscos a les carreteres i fer més segura la tornada a casa després de les festes de Corpus. 

Els municipis d'on sortiran els autocars són Puig-reig, Casserres, Gironella, Olvan, Vilada, Borredà, Cercs, Guardiola de Berguedà, Vallcebre, Saldes, Gósol, Bagà i la Pobla de Lillet.
 
 
Arxivat a