Núria Picas guanya la TMCS a la Camí de Cavalls de Menorca

La berguedana afirma que el seu proper objectiu és el Campionat del Món d’Ultratrail

23 de maig del 2016
Actualitzat a les 12:45h
Núria Picas va comprovar ahir que Menorca realment no és tan plana com diuen
Núria Picas va comprovar ahir que Menorca realment no és tan plana com diuen | Marta Bacardit
La berguedana Núria Picas ha guanyat aquest dissabte la cursa Trail Menorca Costa Sud (TMCS), la tercera prova més llarga de la Camí de Cavalls. Aquesta cursa tenia 85km i 1.124 metres de desnivell positiu i va recórrer el sud de l’illa. Picas va aconseguir creuar la meta amb un temps de 8:10:39, amb dotze minuts de marge sobre la segona classificada femenina, Tere Nimes. Per tant, la de Berga va dominar al llarg de tot el recorregut d’una trail que feia temps que tenia entre cella i cella.

“L’inici ha estat molt ràpid, però al final feia una calor que no m’esperava i m’ha passat una mica de factura. L’illa és preciosa, així que ha estat tot un plaer córrer entre els racons de Menorca” comentava Núria Picas després de la seva victòria. Ara, la berguedana se centrarà en preparar els dos grans objectius de la temporada: el Campionat del Món d’Ultratrail que es disputarà el 22 de juliol en el marc de la Buff Epic Trail, i l’Ultra Trail du Mont Blanc amb data pel 26 d’agost.