En Comú Podem presenta el lema de campanya a Sant Jaume de Frontanya

El poble més petit de Catalunya és on el partit va treure els seus millors resultats de la història

Europa Press
23 de maig del 2016
Actualitzat a les 11:33h
Acte de En Comú Podem a Sant Jaume de Frontanyà.
Acte de En Comú Podem a Sant Jaume de Frontanyà. | Podem Catalunya
El candidat d'En Comú Podem per Barcelona, Xavier Domènech, ha presentat aquest cap de setmana a Sant Jaume de Frontanyà, el poble més petit de Catalunya, el lema de la seva campanya a les eleccions generals. Aquest serà "Guanyem el canvi", i ha assegurat que el 26-J repetiran la victòria que ja van assolir en les passades eleccions, però que aniran "més enllà".

En l'acte, el cap de llista per a Catalunya d'En Comú Podem va explicar que el seu objectiu serà "un vot útil per complir els màxims somnis". "En aquests quatre mesos s'ha demostrat que hi ha un bloqueig del sistema bipartidista i que hi ha una alternativa de majories", ha afirmat Domènech, que ha indicat que, el que han aconseguit fins ara, actualment es pot veure amb una força molt més gran.

Segons Domènech, aquesta oportunitat per al canvi l'han construït amb "els companys de tots els territoris d'Espanya", i ha demanat que la gent participi en el 26J perquè no s'ha de donar alè a cap campanya que promogui l'abstenció.

Sant Jaume de Frontanyà

En Comú Podem ha escollit Sant Jaume de Frontanyà, que és el municipi més petit de Catalunya, on van treure el millor resultat a les generals a tot Catalunya, amb un 53% del cens --9 vots--.

Segons Domènech, a Sant Jaume "es va forjar el millor resultat de la història", i ha explicat que, per això, han escollit aquest municipi. Per altra banda, però, ha indicat que no hi té res a veure que sigui un autoproclamat municipi per la independència.
 

Membres de Podem Berguedà en la presentació del lema de En Comú Podem Foto: Podem Berguedà