El Tradicionàrius de Barcelona vibra amb la Patum i s'exalta amb els tirabols

El concert dirigit per Sergi Cuenca combina l'aroma de Queralt amb la flaire patumaire

Redacció
20 de maig del 2016
Actualitzat a les 17:46h
Concert de Patum Memorial Ricard Cuadra al Tradicionàrius
Concert de Patum Memorial Ricard Cuadra al Tradicionàrius | Memorial Ricard Cuadra
El Centre Artesà Tradicionàrius del barri barceloní de Gràcia ha tornat a vibrar, aquest dijous al vespre, amb les millors músiques de la Patum. Ho ha fet en un concert previ al que hi haurà aquest dissabte a la plaça de Sant Pere, on l'aroma de Queralt i la dels fuets de Patum s'han tornat a ajuntar en un concert únic de temàtica queraltina que ha dirigit Sergi Cuenca. 

I és que enguany, el concert de Patum Memorial Ricard Cuadra volia fer homenatge a aquesta simbiosi aprofitant el Centenari de la Coronació de la Mare de Déu de Queralt. El concert que s'ha anat animant a mesura que avançava i que ha acabat, com ja és tradició, amb els músics tocant tirabols a la platea, envoltant un públic impacient de Patum. 

Aquest mateix concert es podrà gaudir dissabte 21 de maig a les 22.00 hores a la plaça de Sant Pere de Berga, i fins aquest divendres a les 15.00 hores es poden comprar les entrades anticipades a l'Oficina Jove del Berguedà. Si no, també se'n podran adquirir aquest dissabte abans d'iniciar el concert.
Arxivat a