CiU proposa revisar l'edició del programa de Patum de cara a l'any que ve

El grup municipal considera que cal analitzar el fet de fer pagar pel programa

Redacció
19 de maig del 2016
Actualitzat a les 18:39h
1200_1463675842patum
1200_1463675842patum
El grup municipal de Convergència i Unió (CiU) ha mostrat diverses puntualitzacions, aquest dijous a través d'un comunicat, sobre les novetats que enguany ha incorporat la CUP pel que fa al programa de Patum. Aquest ha passat a ser de pagament, i s'han editat uns tríptics molt més reduïts, que són els que s'han repartit a totes les llars. 

Segons CiU, de cara a l'any que ve proposaran que es “revisi” el fet de fer pagar pel programa, i debatre si editar-lo i distribuir-lo ha de ser o no prioritari. De fet, els convergents consideren que “hi ha arguments suficients” per defensar que l'Ajuntament se'n continuï fent càrrec i, en aquest camí, es podria plantejar la possibilitat de buscar un patrocinador específic. A més, també es podria plantejar la possibilitat de substituir la bustiada per una recollida a mà, de manera que el programa no tindria cap cost per al consistori, suposant, per tant, un “estalvi major”, segons diuen, del que es pot assolir enguany. 

A més, pel que fa al tríptic que s'ha repartit i que ha substituït el tradicional programa, asseguren que “presenta dificultats de lectura” per a les persones grans i que pateixen deficiències visuals. 
 

Consulta online el programa de Patum

Arxivat a