L'institut Serra de Noet celebra 10 anys de vida a Berga

Un concert, una caminada i un sopar acompanyaran dues exposicions sobre el centre

Redacció
20 de maig del 2016
Actualitzat a les 10:59h
SI Serra de Noet
SI Serra de Noet | SI Serra de Noet
L'Institut Serra de Noet de Berga celebra, enguany, el seu desè aniversari. Per això, ha organitzat una agenda plena d'activitats, amb què vol involucrar alumnes, pares i professors, però també la resta de la ciutadania de la comarca.

Les activitats es desenvoluparan des del maig fins al setembre, amb l'objectiu de "fer créixer", segons l'institut, aquest centre berguedà. La majoria, han dit, aniran encaminades a difondre aspectes bàsics del projecte educatiu, especialment en l'àmbit de les arts i els projectes portats a terme durant els darrers anys.

La primera serà el 22 de maig a les 18.00 hores amb el concert "The Hits" al Pavelló de Suècia. En aquest, Eduard Freixa i Marc Pusó versionaran la música, acompanyats d'un violí i un piano. El proper 5 de juny a les 10.00 hi haurà la Caminada a la Serra de Noet, on s'han implicat diversos alumnes actuals, ha especificat el centre; i la setmana següent, el 10 de juny a les 22.00 hores, hi haurà cinema es farà un sopar. 

Paral·lelament, del dilluns 6 al divendres 23 de juny es podrà veure l'exposició "Sense cartró 8 Viatges i bolígraf" d'Àngel Mejías, professor del centre i "Elements contemporanis" dels alumnes.
Arxivat a