La CUP destaca el «plus de pressió» que comporta organitzar la Patum

Mònica Garcia destaca la feina del personal de l'Ajuntament de Berga que fa que tot funcioni correctament

Redacció
19 de maig del 2016
La regidora de Patum, Mònica Garcia, a la roda de premsa.
La regidora de Patum, Mònica Garcia, a la roda de premsa. | Aida Morales.
La Patum, la festa berguedana per excel·lència, podria ser una de les que funciona de manera més automàtica a la ciutat de Berga, però alhora, també, de les que requereix més seguiment. El fet de ser una festa tan estimada, ha afirmat la regidora de Patum, Mònica Garcia, la converteix en una celebració "més difícil del que podrien ser altres temes de l'Ajuntament". 

Garcia, en ser preguntada sobre la valoració que està fent la CUP de la seva organització, ha reconegut que, malgrat no tenir una gran "dificultat tècnica", la Patum comporta un "plus de pressió de l'entorn". En aquest sentit, la regidora ha destacat que tothom vol que funcioni tot "molt bé", i aquest fet suposa que hi hagi milers de mirades sobre la seva gestió. 

Per altra banda, però, ha remarcat que la seva organització és més fàcil del que podria semblar gràcies al "control" dels treballadors de l'Ajuntament de Berga, que ja tenen la festa "apamada" de cada any, i que asseguren que tot funcioni correctament a nivell tècnic i de seguretat.

La regidora ha fet aquestes declaracions en la roda de premsa celebrada aquest dimecres al vespre, en què s'han presentat les principals novetats de la Patum d'enguany. Entre aquestes, canvis en l'optimització dels recursos i en la gestió del balcó del consistori, on no es convidarà autoritats de l'Església o de la policia.
Arxivat a