Els berguedans es poden formar avui com a experts d'artificis pirotècnics

Un total de 37 persones ja s'han format com a Reconeguts Experts, i gairebé 1.100 com a Experts

Redacció
18 de maig del 2016
Actualitzat a les 10:39h

Membres de la comparsa dels Plens revisant una maça Foto: Aida Morales


El Patronat Municipal de la Patum organitza aquest dimecres a les 19.00 hores la primera part del curs formatiu per a consumidors reconeguts com a experts d'artificis pirotècnics (CRE). Aquesta jornada, amb una primera part conjunta amb els membres de la Patum Infantil i una altra de separada, té l'objectiu de donar les eines necessàries per garantir la seguretat a la festa i complir la normativa europea de productes pirotècnics.

El curs es farà al Pavelló de Suècia. La segona part, segons han explicat, anirà a càrrec dels diferents responsables dels Grups de Consumidors Reconeguts Experts, que els darrers anys ja s'han anat formant per a la Patum. 

Aquesta formació és imprescindible per tal de preservar les manifestacions festives amb ús de pirotècnia, com ara la festa berguedana. Des que va entrar en vigor el Reial Decret del 7 de maig del 2010, s'han format com a Reconeguts Experts 37 persones que, al seu torn, han format gairebé 1.100 persones com a Experts. Els interessats en participar en la jornada poden inscriure's a través del correu electrònic del Patronat de la Patum ([email protected]).
Arxivat a